Tijdwinst dankzij het bandenrek met rollenbaan

Een legbordstelling met rollen of een bandenstelling met rollenbaan is een stelling waarbij een set van 4 banden horizontaal en achter elkaar kunnen geplaatst worden.

Hoe werkt het?

Onder de set van 4 banden bevindt zich een rollenbaan op schuine liggers. Dankzij de rollenbaan, schuiven de banden automatisch naar voor indien een band uit het rek genomen wordt.

Vooraan het rek is een legbord voorzien om ervoor te zorgen dat niet alle banden van het rek zouden rollen. De voorste band rust op het legbord, de andere banden op de rollenbaan.

Verkrijgbaar in verschillende etages

Bandenstellingen met rollenbaan zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kunnen onderverdeeld worden in verschillende niveaus. ( minimum 2 ). De hoogte tussen de rollenbanen zal bepaald worden door de hoogte van de banden. De breedte tussen de staanders kan ook zelf gekozen worden.

Meestal worden deze rekken gegalvaniseerd geplaatst.

Tijdwinst en eenvoudige handeling

Het voordeel van dit opbergsysteem is dat er veel tijd wordt gewonnen. Ook het stapelen en aanvullen van dit horizontaal bandenrek gaat enorm vlot.

Dit opbergrek voor banden is geschikt voor normale en half-zware banden zoals autobanden, banden van campers, aanhangwagens, motoren enz…

Offerte bandenrek aanvragen